Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.magyar | english     


Cégtörténet

Az Erdei Termék Vállalatot 1956. január 1-jén alapították azzal az alapvető feladattal, hogy az erdőkben megtermő s egyébként veszendőbe menő erdei melléktermékek hasznosuljanak. A vállalat alaptevékenysége ezen melléktermékek begyűjtése, felvásárlása, s részben vállalaton belüli feldolgozása, részben a belföldi és exportpiac ilyen irányú alapigényeinek kielégítése volt. A vállalat miskolci üzeme elsősorban gyümölcsfeldolgozással és szörpgyártással foglalkozott.

Az Invest-Trade Kft. 1993-ban vásárolta meg a miskolci Erdei Termék Feldolgozó Üzemet és azóta sikeresen üzemelteti. A kilencvenes évek elején megváltozott piaci körülmények és követelmények cégünk tevékenységére is hatással voltak. A meglévő termékek fejlesztése mellett az üdítőital-piac újabb területein jelentünk meg megbízható minőséget, ugyanakkor a széles vásárlórétegek számára is megfizethető árat garantáló termékeinkkel. Folyamatosan történt a gyártási technológiának a fejlesztése és korszerűsítése, amely érintette az alapanyag-tárolástól a termékek csomagolásáig a legtöbb részfolyamatot.

Hagyományos termékeink, a gyümölcsszörpök mellett jelenleg a legkedveltebb ízekben (alma, barack, meggy, narancs és multivitamin) kínáljuk szénsavmentes üdítőitalainkat, emellett piacra lépést tervezünk barack és citrom ízű jeges teáinkkal. Zeusz citromlevünk a hazai piac meghatározó szereplője. Termékeinket számos országos hálózattal rendelkező üzletlánc forgalmazza.